MAPEI Vízszigetelő Anyagok

A Mapei különböző termékrendszereket fejlesztett ki a vízszigetelési munkák biztonságos elvégzéséhez, ilyen például a teraszokhoz, erkélyekhez, fürdőszobákhoz, áthidaló gerendákhoz, medencékhez és tárolótartályokhoz való cementkötésű és akril vízszigetelési termékek teljes palettája, a bentonit paplanok, a cementkötésű anyagok és a bitumenemulziók.

Link: mapei.hu

REMMERS Épületszigetelés

Csak akkor készíthetők kiváló minőségű, jól funkcionáló helyiségek a régi és új építmények pinceszintjén, ha fennáll a tartós nedvesség elleni védelem. Ehhez kiváló termékminőségre és a talajjal érintkező építményszigetelés hibátlan felhordására van szükség. A REMMERS termékcsaládján belül találunk megfelelő terméket új építésű, felújítandó épületek szigetelésére és csempe alatti tömítésekre is.

Link: remmers.hu

Büsscher & Hoffmann bitumenes és polimerbitumenes lemezek

A Büsscher & Hoffmann a bitumenes és polimerbitumenes lemezek vezető gyártója Ausztriában, amelyeket lapos-, zöld- és magastetők védelmére, valamint hidak és építmények időjárás és környezeti hatások elleni szigetelésére használnak. A nagy hagyományokra visszatekintő vállalat több mint 160 év tapasztalattal rendelkezik a tető- és vízszigetelő rendszerek gyártása terén. Ebből a know-how-ból meríti a Büsscher & Hoffmann a termékei továbbfejlesztéséhez szükséges innovációs és ösztönző erőt.

Link: www.bueho.com