SIKA

A Sika világszerte vezető szerepet vállal az egykomponenses poliuretán technológiában és színvonalat határoz meg a rugalmas ragasztástechnikában. Tapasztalható ez a piacorientált termékválasztékban, mely biztonságosan magas termékminosséggel jár együtt, továbbá a megalapozott alkalmazástechnikai tanácsadásban.

Link: www.sika.hu

 MAPEI

MAPEI ma valamennyi típusú padló- és falburkolat fektetéséhez használatos ragasztóanyagok és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója. A vállalat szintén specialistája a betonjavító anyagoknak és adalékszereknek, valamint a történelmi épületek restaurálásához használatos termékeknek.

Link: www.mapei.hu

 SOUDAL

A Soudal cég Európa legjelentősebb gyártói közé tartozik a szilikon, MS-polymer és poliuretán bázisú tömítők, valamint a ragasztók és poliuretán habok terén.
A világ legjelentősebb alapanyaggyártóival való együttműködés, teszi lehetővé, hogy a Soudal egy innovatív termékválasztékkal rendelkezik a ragasztók, tömítők terén.

Link: www.soudal.hu

HENKEL

A Henkel innovatív portfóliót kínál kifejezetten a professzionális igények kielégítésére. A Henkel 1876 óta a fogyasztói igényeket fejlett technológiája és partnerhálózata révén elégíti ki. Csak kattintson a bal oldali menüre és kapcsolódhat a szakoldalra. Örömmel állíthatjuk, hogy a Henkel termékei a szigorú ökológiai standardoknak megfelelően teljesítenek.

Link: www.henkel.hu

LB KNAUF

lbknaufA Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.

Link: www.lb-knauf.hu

NEOSIL

A United Sealants and Sprays márkát két szakkereskedő alapította 2010-ben, akik immáron több mint 25 éve foglalkoznak építési
vegyi-anyag nagykereskedelemmel. A márka célkitűzése, hogy a Magyarországon működő kis-, és nagykereskedőket, végfelhasználókat és kivitelezőket világszínvonalú, profi termékekkel lássa el. A magyar piac meghatározó szereplőjévé kíván válni, melyekkel a
kiskereskedelmi forgalmat és a magyar vállalkozókat kívánja erősíteni!

Link: www.neosil.hu