A többszörös díjnyertes Fastmount panelrögzítő rendszer lehetővé teszi a legkülönfélébb anyagú mennyezeti és fali panelek rejtett – és egyben visszabontható – rögzítését szinte bármilyen felülethez. Az egymással szabadon variálható patentok segítségével akár hajlított felület is kialakítható és az illesztések tökéletes pontossággal beállíthatóak.
A hatékony és minőségi kivitelezést Fastmount szerszámok és panelkiemelő eszközök segítik. A Fastmount panelrögzítő rendszert Új-Zélandon tervezték és gyártják.

Prepnite na slovenčinu!

A Fastmount panelrögzítő rendszer egyedi, szabadalmaztatott, variálható patentjai garantálják a pontos, biztonságos, gyors és visszabontható rögzítést. A Fastmount segítségével a beltéri panelek bármilyen sorrendben egyszerűen és gyorsan bonthatók, leszedhetők és újra felrögzíthetők.
A Fastmount rendszer a hajó- és repülőgép építéstől kezdve a belsőépítészeti megoldásokon át a felhasználási lehetőségek széles tárházát kínálja, amelynek csak a képzelet szabhat határt.

Előnyök

 • rejtett rögzítés;
 • gyors kivitelezés;
 • pontos illesztés;
 • a telepítés során a panelok nem sérülnek;
 • többféle rögzítési mód: bepattintás, csavarozás, ragasztás, varrás;
 • hajlított felületek kialakítása;
 • szerelőnyílásokhoz illetve akusztikai megoldásokhoz ideális;
 • minimális szerelési illetve javítási időigény;
 • visszabontható rögzítés.

Alkalmazási területek

 • mennyezetekre, oldalfalakra, funkcionális panelekre, bútorokhoz és kárpitos munkákhoz;
 • szerelő-, vizsgáló- és szellőztető nyílásokhoz;
 • beltéri és speciális kültéri megoldásokhoz;
 • kárpitozott, festett, előkezelt, kompozit és akusztikus panelokhoz;
 • fémkeretbe erősíthető;
 • szinte bármilyen anyaghoz rögzíthető: gipszkarton, beton, kompozit, fém, alumínium;
 • új építéshez, javításhoz és bővítéshez egyaránt ideális megoldás;

Tengerészet

Építőipar

Repülőipar

Lakóautó

STANDARD PC SOROZAT

A Standard Profilú Sorozat apa és anya patentjei a legtöbb paneltípus rögzítésére alkalmasak.
A nemzetközileg elismert és többszörös díjnyertes Fastmount Standard sorozat ideális pl. mennyezeti és fali panelok bontható rögzítésére. Az új-zélandi tervezésű és gyártású patentok egymással szabadon variálható felhasználást tesznek lehetővé. A Fastmount rejtett rögzítő rendszer sokoldalú lehetőséget biztosít süllyesztett ill. felületszerelt módon történő panelrögzítésre a legkülönfélébb anyagokba. Fastmount szerszámok és panelkiemelő eszközök segítik a hatékony és minőségi kivitelezést.

ALACSONY PROFILÚ LP SOROZAT

Az Alacsony Profilú Sorozat apa és anya patentjei a Standard Sorozathoz képest kisebb panelmélységű szerelésekhez alkalmas.
Az Alacsony Profilú Sorozat menetes és felületre szerelhető patentjeivel egyszerű és bontható módon rögzíthetünk pl. falpanelokat, ágyvégeket, vékony falú vagy hajlított panelokat MDF, gipszkarton vagy szivacspanel anyagokba. Fastmount szerszámok és panelkiemelő eszközök segítik a hatékony és
minőségi kivitelezést. A szabadalmaztatott SuperGroove rendszer alkalmazásával.

EXTRA ALACSONY PROFILÚ VL SOROZAT

Az Extra Alacsony Profilú Sorozat anya és apa patentjei felületszerelt illetve – a panel és a tartószerkezet közötti legkisebb réssel történő kialakításhoz –
süllyesztett kivitelt tesznek lehetővé.
Az Extra Alacsony Profilú Sorozat ideális pl. vékony falpanelok vagy látszó felületek bontható rögzítésére olyan esetekben, amikor kisebb a panel vagy a tartószerkezet anyagvastagsága. Rögzítés: csavarral vagy ragasztóval. Szerelése nem igényel speciális eszközt. Az új-zélandi tervezésű és gyártású patentok a sorozatban egymással szabadon variálható felhasználást tesznek lehetővé. A szabadalmaztatott SuperGroove rendszer alkalmazásával

STRATLOCK SL SOROZAT

A Stratlock™ Sorozat nagy terhelhetőségű rejtett rögzítési megoldást biztosít alumínium vagy acél sínrendszerbe. Szabadalmaztatás alatt. Kifejezetten beltéri, fit-out kivitelezésekhez fejlesztett rejtett rögzítőrendszer, amely a panelok gyors, közvetlenül a sínrendszerbe történő beszerelését és a lokkoló rögzítés előtt 360°-os oldalirányú finomállítását teszi lehetővé, speciális eszköz igénybevétele nélkül. A legnagyobb nyíróerejű és terhelhetőségű patent sorozat. Jellemző alkalmazás:
nehéz fali és mennyezeti panelok rögzítése hotelekben, kórházakban, kereskedelmi terekben, otthonokban.

PANELSAFE PS SOROZAT

A PanelSafe panelfüggesztő rendszer biztonságosabbá és tökéletesen kontrollálhatóvá teszi a panelkiemelés műveletét.
A PanelSafe segítségével a panel a mennyezetről lelógatható, így mögötte kényelmesen végezhető szerelő tevékenység illetve a panel biztonságosan és teljesen kontrollált módon távolítható el. Alkalmazás: PC, LP, VL, MC és SL sorozatokkal. Szervízpanelokhoz ill. nagy és/vagy nehéz mennyezeti panelokhoz alkalmas. Fastmount szerszámok és panelkiemelő eszközök segítik a hatékony és minőségi kivitelezést. Megjegyzés: személyre szabott megoldásokhoz 6 hét átfutási idővel kell számolni.

TEXTIL TC SOROZAT

A Textil Sorozatot textíliákhoz és kárpitos kiegészítőkhöz terveztük. Egyszerű és biztos rögzítést, pontos illesztést és gyors eltávolítást tesz lehetővé.
A Textil Sorozat egyedi rögzítőrendszere segítségével igazán egyszerű a párnák rögzítése, eltávolítása és cseréje. A textíliák ill. szövetek kemény felületekhez való rögzítésére terveztük, ideális pl. napozóágyak, beltéri vagy kültéri párnák, ülőpárnák és hátpárnák rögzítésére.