ECOPHON

ecophon-logoAkusztikus álmennyezeti lapok, és falburkolatok. Alapanyagukat tekintve sűrített üveggyapot, speciális gyantakötéssel. Felületükön üvegfátyol, illetve üvegszövet kasírozással, speciális esetben textil vagy perforált acéllemez bevonattal. A lapok akutex festése egyedülálló, mikroperforált. Alkalmazhatók irodákban, oktatási intézményekben, gazdasági és egészségügyi létesítményekben, uszodákban és minden egyéb olyan épületben ahol az esztétikum és a beszédérthetőség alapkövetelmény.

Vogl mennyezeti rendszerek

A Vogl Deckensysteme már több mint 50 éve gyártja kiváló minőségű termékeit. A Németországban található emskircheni üzemükben a legmodernebb gyártási technológiával gyártják a különböző mennyezeti kialakításokat. A Vogl Deckensysteme nemcsak a kiváló minőségű akusztikus, világítással és klímarendszerrel integrált gipszkarton mennyezetek gyártására koncentrál, hanem az egyedi, testreszabott üvegszál-erősítésű öntöttgipsz mennyezeti elemek gyártására is.

Link: https://egyedialmennyezet.hu/

ARMSTRONG

Ásványi szálas álmennyezeti termékcsalád – megoldást kínál minden álmennyezeti igényre. Komplett rendszer, melyben a változatos megjelenésű lapok az egyszerűtől a rusztikusig, többféle méretben és élmegoldással kaphatók. Az adott igények ismeretében többféle tűzállóságú, nedvességállóságú lapcsaládból lehet választani, természetesen a kívánt akusztikai tulajdonságokat is figyelembe véve. (A hangszigetelési lehetőségekről bővebben itt.)

Link: www.armstrong.com