FESTÉKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A festékek a beltéri dekoráció és enteriőr kialakításának alapvető anyagai. Könnyű alkalmazni és megváltoztatni őket, továbbá gazdaságosak, mivel kismértékű beruházással tartós és látványos eredményt érhetünk el általuk.
A jól megválasztott és megfelelő alapossággal felvitt kül- és beltéri festékek hatással vannak az épület vagy helyiség esztétikumára, hangulatára, emellett védik is a felületeket.

TIKKURILA FESTÉKEK

A Tikkurila festékek segítségével könnyedén megoldható a felületvédelem és dekorációs célú festés – ezek a festékek felhasználó- és környezetbarát megoldást kínálnak mind a lakossági, mind az ipari alkalmazásban.

Link: https://www.dejmark.hu/tikkurila/

TRILAK FESTÉKEK

A Trilak a festékek széles áruválasztékával törekszik a festőmesterek, az építőipar, és a lakosság kiszolgálására, de iparosok számára is gyárt speciális termékeket. A Trilak festékek közé tartozik a Héra festékcsalád is, amely az egyik legismertebb név a festékek között.

 

Link: www.trilak.hu

JUB FESTÉKEK

A JUB festékek a vállalat saját fejlesztésű színező pigment-gyártási technológiáján alapulnak: a cég önálló festék- és vakolat színkeverő rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően jelentős mértékben közelebb került a vásárlói elvárások és igények kielégítéséhez. A JUB beltéri és homlokzat festékek, akril-, szilikon- és szilikát alapú vakolatai több száz színárnyalatban érhetőek el.

Link: www.jub.hu

SCHULLER FESTŐSZERSZÁMOK

A Schuller festőszerszámok (ecsetek, kefék, festőhengerek, spatulyák) és egyéb kiegészítők (kesztyűk, csiszolóeszközök és -anyagok, stb.) nagy választékát kínálja.

Link: www.schuller.hu

 

DÖRKEN COATINGS

 

A cégünk által is képviselt Dörken Coatings termékcsoport egyesíti a nagy teljesítményű korrózióvédelem és a kiváló minőségű bevonat technológiákat. A termékcsoportban megtalálhatók a lazúrok, lakkok, beltéri- és homlozati festékek és különböző ipari színezőtechnológiák egyaránt.