FESTÉKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A festékek a beltéri dekoráció és enteriőr kialakításának alapvető anyagai. Könnyű alkalmazni és megváltoztatni őket, továbbá gazdaságosak, mivel kismértékű beruházással tartós és látványos eredményt érhetünk el általuk.
A jól megválasztott és megfelelő alapossággal felvitt kül- és beltéri festékek hatással vannak az épület vagy helyiség esztétikumára, hangulatára, emellett védik is a felületeket.

DÖRKEN COATINGS

A cégünk által is képviselt Dörken Coatings termékcsoport egyesíti a nagy teljesítményű korrózióvédelem és a kiváló minőségű bevonat technológiákat. A termékcsoportban megtalálhatók a lazúrok, lakkok, beltéri- és homlozati festékek és különböző ipari színezőtechnológiák egyaránt.

JUB FESTÉKEK

A JUB festékek a vállalat saját fejlesztésű színező pigment-gyártási technológiáján alapulnak: a cég önálló festék- és vakolat színkeverő rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően jelentős mértékben közelebb került a vásárlói elvárások és igények kielégítéséhez. A JUB beltéri és homlokzat festékek, akril-, szilikon- és szilikát alapú vakolatai több száz színárnyalatban érhetőek el.

Akzo Nobel

A nagy múlttal rendelkező, holland székhelyű Akzo Nobel cég sikereit a különböző festékgyártó cégek gondos akvizíciójának köszönheti. Olyan ismert márkák tartoznak a cégcsoporthoz, mint a Sadolin, Sikkens, Dulux, Supralux, Hammerita csak hogy néhányat említsünk.

 

 

 

Pinty Plus aeroszolos termékek

A Pinty Plus aeroszolos termékeket a Novasol Spray S.A. gyártja 1981 óta. A márka, elsőként a származási országában, a spanyol piacon vált piacvezetővé, de azóta jelen vannak 30 országban világszerte. A cég elkötelezett a folyamatos fejlesztés és környezetvédelem mellett. A termékek minősége és széles kínálata miatt nagyon népszerű az otthon barkácsolók körében.
 

 

Polifarbe

A Poli-Farbe Vegyipari Kft. termékei több, mint 30 éve vannak jelen Magyarország festékboltjaiban. 2019-ig családi vállalkozásként, majd a lengyel FFiL Śnieżka SA cégcsoport tagjaként működött. Számos szakmai elismeréssel és díjjal kitüntetett vállalat. Főleg beltéri falfestékek tartoznak a termékcsoporthoz

 

 

Remmers

Az 1949-ben Bernhard Remmers által alapított Remmers-cégcsoport a mai napig önálló családi vállalkozásként működik. Az építőipari-vegyi termékek, lazúrok és fedőfestékek, illetve ipari lakkok gyártásával foglalkozó vállalat közel 1500 magasan képzett szakemberrel, több mint 400, teljes körű problémamegoldásra alkalmas termékrendszerrel és több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az építőipar legfontosabb szakterületein.

 

 

 

TIKKURILA FESTÉKEK

A Tikkurila festékek segítségével könnyedén megoldható a felületvédelem és dekorációs célú festés – ezek a festékek felhasználó- és környezetbarát megoldást kínálnak mind a lakossági, mind az ipari alkalmazásban.