A Büsscher & Hoffmann a bitumenes és polimerbitumenes lemezek vezető gyártója Ausztriában, amelyeket lapos-, zöld- és magastetők védelmére, valamint hidak és építmények időjárás és környezeti hatások elleni szigetelésére használnak. A nagy hagyományokra visszatekintő vállalat több mint 160 év tapasztalattal rendelkezik a tető- és vízszigetelő rendszerek gyártása terén. Ebből a know-how-ból meríti a Büsscher & Hoffmann a termékei továbbfejlesztéséhez szükséges innovációs és ösztönző erőt.

Minőség és Garancia

Az ennsi gyárban évente mintegy 17 millió négyzetméter bitumenes lemez készül, és Ausztriából, valamint a négy leányvállalaton keresztül világszerte 25 országba értékesítjük termékeinket. Az ennsi gyártósorról eddig kereken 700 millió négyzetméter szigetelőlemez „futott ki”. Ez nagyobb, mint New York City területe, és összesen 88 000 focipálya férne el rajta, vagy – másként megfogalmazva – 1 méter széles szigetelőlemezekkel 16-szor rakhatnánk körbe az Egyenlítőt

Kiforrott és könnyen feldolgozható termékeink az intenzív kutatási tevékenység és a céltudatos fejlesztési munka eredményei. Magas szintű minőségbiztosításunk az állandó gyártásellenőrzésen alapul, amelyet a nyersanyagoktól kezdve egészen a gyártásig folyamatos, szigorú laboratóriumi vizsgálatok kísérnek.

10 jó ok, amiért a Büsscher & Hoffmann bitumenes lemezei a legjobb választás

  1. Természetes építőanyag;
  2. Maximális időjárás-állóság, rugalmasság és szakítószilárdság;
  3. Öregedésálló;
  4. Maximális biztonság;
  5. Egyszerű és költségkímélő feldolgozás;
  6. Tökéletes összkép;
  7. A saját tapasztalatainkra építünk;
  8. A legjobb költség haszon arány;
  9. Tökéletes támogatás;
  10. Kiszállítás az építési területen felhasználható állapotban

Termékek

BÜSSCHER Hidegen Ragasztható
Öntapadós Lemezek

BÜSSCHER Aluplan Prospektus

ZIB Prospektus

BUEHO Ipari Tető

BUEHO Lapostető Felújítás

BUEHO Pinceszigetelés