Fejlődik az SL sorozat

Tisztelt Partnerünk!

Újabb remek hírünk van a Fastmount termékekről: fejlesztések után változik az egyik legrugalmasabban használható Fastmount sorozat, a Stratlock!

Mi változik?

A belső teherhordó szerkezet és a megjelenése, illetve az oldási erő és a termékkódok.

RÉGI

SL-M15

SL-F15A

SL-SF15A

SL-F15B

Új

SL-M18

SL-FA

SL-SFA

SL-FB

Az apa patent kioldási határát 15kg-ról 18kg-ra emeltük annak érdekében, hogy igazán „extra teherbírású” patent jöjjön létre. Ennek köszönhetően az SL-M18 a legerősebb patent a Fastmount teljes kínálatában. Az SL-M18 patent kinézete abban különbözik a korábbi verziótól, hogy szürkésebb a megjelenése.

Mind a három anya patent új, strapabíróbb belső szerkezetet kapott, amelynek köszönhetően bővülnek a felhasználási területek is. Az új szerkezet már nem csak gyakorlatilag törhetetlen kivitel, de könnyebb rögzítést eredményez és kisebb energiát igényel már a második bepattintástól.

A CP-01ST középpont kijelölő is – ami mind az SL és mind a PC sorozathoz használatos – kapott minimális módosítást annak érdekében, hogy még biztosabban illeszkedjen. Ez a módosítás a teljes PC sorozattal kompatibilis.

Mi az, ami nem változik?

A rugalmas felhasználási lehetőségek és az erő, ami a Stratlock sorozatot eddig is jellemezte. Nagyon bízunk a termékfrissítés sikerességében, és ezáltal a felhasználhatóság bővülésében. Amit még biztosan nem befolyásol a váltás, az a termékek ára.

Miért volt szükség a fejlesztésre?

Amikor 2018-ban megterveztük a Stratlock sorozatot, a cél egy polimer anyag felhasználása volt. Amikor azonban 2019-ben bevezettük a piacra, azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy a jövőben szükség lesz tűzálló verzió kifejlesztésére is.

A Duranex tűzálló anyaga már ismerős lehet a VL-03FR patent szettünkből. Viszont ennek az anyagnak a használata rontja a felhasználás rugalmasságát. Márpedig a Stratlock anya patentjának pontosan ez a legfontosabb erénye.

Ezen okból a fejlesztés célja az lett, hogy a Stratlock rugalmasságát és a Duranex tűzállóságát kompromisszumok nélkül lehessen kombinálni. Ennek eredménye az új patent belső szerkezete: szilárd, szinte elpusztíthatatlan, mégis rugalmas és kompatibilis két anyagtípussal.

A második generációs Stratlock sorozat 2020 szeptemberétől érhető el.

Ha bármi kérdése merülne fel a Fastmount termékekkel kapcsolatban, keressen az elérhetőségeink bármelyikén, és mi készséggel állunk rendelkezésére!

a Kerimpex csapata