Homlokzat burkolatok

//Homlokzat burkolatok
Homlokzat burkolatok 2017-11-28T20:18:12+00:00

RAGASZTOTT HOMLOKZAT BURKOLATOK

TERRANOVA–WEBER HOMLOKZAT

Egy új építés vagy renoválás, átalakítás során a homlokzat igen fontos szerepet játszik az épület hőszigetelő képessége és külső megjelenése szempontjából.
A homlokzat kialakításához olyan vakolatot (vakolatrendszert) kell választani, amelynek alapanyagai, struktúrája és színei harmonikusan illeszkednek az épülethez és a környezethez.

Link: www.weber-terranova.hu

 

JUB HOMLOKZAT

Szilikát, gránit és kvarc alapanyagú homlokzati alapozók, festékek és vakolatok bel-, illetve kültérre. Komplett homlokzat rendszerek a szükséges kiegészítőkkel, szerszámokkal, valamint ajánlott bevonatok homlokzat hőszigeteléshez.
&nbps;

Link: www.jub.hu

PROFI – BAUSTOFFE

profi-baustoffe-logo

A Profibaustoffe Austria GmbH és termékei biztosítják: a minőséget, a megbízhatóságot, a hosszantartó életkort, az egészségvédelmet, az egyedi jelleget. A kiváló minőségű PROFI építőanyagok elősegítik az individuális és kellemes környezet kialakítását és emelik a felhasználók személyes jóérzését.

Link: www.profibaustoffe.com/hun/

 

BAUMOT

baumit_logoA Baumit – a márkanév 1988-as megalkotása óta – folyamatosan fejleszti termékeit, melynek köszönhetően Nyugat-, Közép-, Kelet- és Dél- Európában több mint 30 országban van jelen, és a legjelentősebb és legismertebb építőipari márkák közé tartozik.

 

baumit_image

Link: www.baumit.hu

 

ÁTSZELLŐZTETETT HOMLOKZAT BURKOLATOK

FUNDERMAX EXTERIOR COMPACT HOMLOKZAT

A FunderMax Exterior csúcsminőségű építőipari termékei nagyméretű lap formában kaphatók, és különlegesen tartós, hosszú élettartamú balkon- illetve homlokzat burkolatként alkalmazhatóak.

Link: www.fundermax.at

 

ALLFACE HOMLOKZATI TARTÓSZERKEZET

logo_allfaceAlumínium ötvözetű homlokzat burkolati tartószerkezet, amely alkalmazható mindennemű kül- és beltéri falburkolat, természetes kő, kerámia, fémlemez vagy compact műgyantalap rögzítésére. Az alumínium profilok és konzolok mellett valamennyi szükséges kiegészítő is rendelkezésre áll.

Link: www.allface.com