Akusztikus Panelek – Quietstone Light

A piacon elérhető legsokoldalúbb akusztikus panel.

A Quitestone Light egy merev, tartós akusztikus panel amely, újrahasznosított üvegből gyártják. Az így készült akusztikus panelek egyaránt alkalmazhatók beltéren és kültéren. Ellenáll a mechanikus behatásoknak.

A panelek főbb jellemzői a következők:

  • előre meghatározott és legyártott méretben érkeznek
  • helyszínen is könnyedén – méretre vághatók és formálhatóak.
  • színezhető és felület kezelhető
  • kiváló hangszigetelési mutatókkal rendelkezik,
  • nem éghető
  • vegyi adalékanyag mentes és rostmentes.

A panelek egyaránt rögzíthetők mechanikusan csavarokkal,dűbelell, vagy ragasztóval rögzíthetőek. Mivel a panelek a gyárból érkeznek a Magyar piacra számos méretezés és kiszerelés közül lehet választani személyre szabott speciális igényeket is tudunk teljesíteni.

A Quietstone akusztikus panelek újrahasznosított üvegből készülnek, ez azt is jelenti hogy a termék széndioxid terhelése nagyon alacsony ezzel hozzájárul a fenntartható környezethez, és növeli a BREEAM értékét az új épületeknek.

Akusztikus álmennyezet – Quietshapes

A Quietshapes a legrugalmasabb és strapabíróan viselkedő akusztikus lap. Ideális a mennyezeten vagy falon belül és kívül egyaránt.

Ez az akusztikai burkolólap család, bármilyen méretre, alakra vagy színre elkészíthető, egyedi és lenyűgöző megoldásokat hozhatunk vele létre.

A Quietstone-ben hiszünk a szépség és a funkciók kombinálásában termékeinkben, így nem csak jól néznek ki, hanem gyakorlati felhasználhatóságuk is kiváló. Az első lap alakja az akusztikus csempe tartományban a Quietstone könnycseppekből áll.

Kiválóan alkalmazható:

  • irodai akusztikához
  • recepciós területekhez
  • call centerekhez
  • éttermekhez

Homogén Akusztikus Lap – Quietspray

Homogén akusztikus mennyezetünk elnyeli a hangot és csökkenti a visszhangot egy szobában.  A Quietspray az egyik legjobb akusztikai megoldás a piacon. Bármely helyiségben olyan autentikus monolit felület kilakitását teszi lehetővé ami elnyeli a hangot, és csökkenti a visszhangot. Ez a zökkenőmentes akusztikus mennyezet javítja a hangzást, így ideális megoldás a színházak, iskolák, konferenciatermek és egyéb terek számára, ahol a jó akusztika fontos.Ez a teljes rendszer tökéletes módja annak, hogy javítsa az épülettervezést. Lehetővé teszi tiszta, friss megjelenés létrehozását kiváló akusztikai tulajdonságokkal.A Quietspray rendszer a saját Quietstone Light anyagával, valamint más akusztikai lapokkal egyaránt. Ez a speciálisan kialakított akusztikai vakolat kifejezetten a Quietstone Light táblákhoz készült. Homogén akusztikus mennyezeti rendszerünk akusztikai vakolattal készül, amely teljesen sima befejezést tesz lehetővé, így esztétikussá tesz minden szobát.