Tisztelt Partnerünk!

Igyekszünk rendszeres időközönként hírt adni a Fastmount termékcsaládról. Ezúttal két fontos aktualitással jelentkezünk:

Változások a TEXTIL TC sorozatban

Először a TC-F6-ot terveztük meg, hogy forradalmasítsa a kárpitozást a luxus yachtok világában. A piacra lépését nagy lelkesedéssel fogadták és sikeresen szerepelt, de az idő múlásával rájöttünk, hogy tudunk ennél jobbat is. Ezért megterveztük a TC-F6H-t – egy nagy teherbírású kárpitkapcsot, hatalmas 23 kg-os terhelhetőségig és egyszerű reteszelő mechanizmussal.

A TC-F6H azóta jelentősen népszerűbb termékké vált, mint a TC-F6, ezért most abbahagyjuk a TC-F6 gyártását, és a TC-F6H lesz a textilcsaládban elérhető egyetlen patent, amely képes fogadni a TC-M6 és TC-SM6 apa elemeket.

Legjobb termék díj jelölés az ArchDaily Awards-on

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az ArchDaily Awards 2020 legjobb termék díjára jelölt Nautralis Biodiversity Center épületében is Fastmount termékeket használtak.

A Naturalis belterét a Harryvan Interieurbouw készítette, aki a Standard Range PC-F1A és PC-VMX patentokkal rögzítette a CNC-vel megmunkált paneljeit a múzeum 23 méter magas belső átriumában.

Ez egy közönségdíj, az ArchDaily felhasználói dönthetnek a díjnyertesről. A szavazáshoz kattintson az alábbi linkre:

Ha érdeklik a további Fastmount termékek keresse fel a weboldalunkat az alábbi linken, vagy keressen minket közvetlen telefonon (+36 1 333 0010) vagy emailben.

Üdvözlettel,

a Kerimpex csapata