ROCKWOOL szigetelés

Rockwool kőzetgyapot szigetelés az építőipar összes területére. A tűzálló, A1 besorolású (nem éghető) termékek hőátvezetési értéke rendkívül alacsony, szálasított ásványi alapanyaguknak köszönhetően pedig hosszú, gyakorlatilag kortalan élettartamúak! Minden termék hidrofobizált, azaz víztaszító kivitelben készül. A Rockwool szigetelés olyan választás, amely hosszútávra biztosítja az egyre dráguló energia megőrzését!

Link: www.rockwool.hu

SOLFLEX szigetelés

Alumínium kasírozású, hanggátló és hővisszaverő szigetelő fóliák gipszkarton szerkezetekhez, tetőkhöz, padlókhoz és aljzatokhoz.

Link: www.solflex.hu

ISOVER szigetelés

Iroda- és lakóépületek: A fal /válaszfal, a tető, a padló, a fűtő- és szellőzőcső szigeteléséhez.
Kereskedelmi és ipari épületek: Fal, tetők /lapos tető hang- és hőszigeteléséhez, szendvics-panelekhez, valamint fém és akusztikai álmennyezetek szigeteléséhez.

Link: www.isover.hu

KNAUF szigetelés

A Knauf a szárazépítészeti alapanyag gyártás egyik kiemelkedő képviselője; többéves gyártói tapasztalat eredményeként a belsőépítészet minden területére készít magas színvonal szigetelési rendszereket és kiegészítőket. A hangsúly itt a rendszeren van: a szigetelés rendszer egymással jól összehangolható, igen széles elemválasztékával a standard feladatoktól az egyedi igények megvalósításáig mindenre kínál megoldást.

Link: www.knaufinsulation.hu